Miksi matkailuauton vuokraus kannattaa?

Matka edessä ja mielessä matkailuauton vuokraus? Tampereen seudulla toimiva Lomabil vuokraa nykyaikaisia ja hyvin varusteltuja ajoneuvoja monenlaiseen käyttöön. Matkailuauto on edullinen, tilava ja viihtyisä vaihtoehto matkustamiseen. Lue, miksi sen vuokraus kannattaa ja tee varaus jo tänään!

Mukava ja edullinen tapa lähteä lomalle

Olipa valintasi sitten patikointi, hiihto tai maisemien katselu, ehdoton valinta kulkupeliksi on matkailuauto. Vaikka määränpäässä sinua odottaisi hotellihuone tai lomamökki, on matkailuauto monessa suhteessa ylivoimainen kulkuneuvo.

Matkailuauto on edullinen

Lomabilin edulliset hinnat tekevät matkailuautosta erinomaisen vaihtoehdon hintatietoiselle. Viikon vuokra 6 hengen autolle sisältäen 2400km maksaa syys- ja talviaikaan vain 650 €, kun taas junaliput kuudelle hengelle Tampereelta Rovaniemelle maksavat sesonkiaikaan helposti yli 1000 €. Matkailuautolla liikkuminen on myös huomattavasti mukavampaa! Säästät myös ruokakuluissa, sillä voit itse valmistaa haluamasi ruoat matkailuautossa.

Mukavaa matkustamista

Matkailuauton vuokraus antaa täyden vapauden määrätä matkan tahdin itse. Voit pitää tauon juuri silloin, kun siltä tuntuu, tai ottaa autossa vaikka nokoset! Sinun ei tarvitse rytmittää matkaa edes huoltoasemien mukaan, vaan WC-tauon voi pitää, kun siltä tuntuu. Lomabilin autoissa on muutenkin miellyttävä matkustaa, sillä penkit ovat mukavat ja TV sekä DVD-soitin tarjoavat viihdykettä koko matkan ajaksi.

Tilaa koko perheelle

Isostakin farmariautosta loppuu nopeasti tila, kun koko perhe lähtee matkaan urheiluvarusteiden kanssa. Usein jotain pitää jopa jättää pois. Matkailuautossa tätä ongelmaa ei ole, sillä jättikokoiseen takatilaan saa helposti mahtumaan kaiken tarvittavan - ja tilaa jää vielä yllin kyllin matkamuistoille ja tuliaisille!

Tampereen alueella toimivalta Lomabililtä saat vuokrattua tarpeeseesi sopivan matkailuauton tai -vaunun. Ota yhteyttä ja tee varaus jo tänään!