Vuokrausehdot

  1. Varausmaksu on 250€, joka maksetaan varauksen yhteydessä (viimeistään viikon sisällä).  Jollei varausmaksua ole maksettu viikon sisällä, varaus raukeaa.  Varausmaksu vähennetään loppulaskusta.  Varausmaksu palautetaan, jos peruutus tehdään viimeistään 21 päivää ennen matkan alkua.  Tämän jälkeen varausmaksua ei palauteta.

  2. Auton saa käyttöön vuokraus ajanjakson ensimmäisenä päivänä kello 14.00. Auto on palautettava kello 12.00 mennessä vuokrausjakson viimeisenä päivänä.

  3. Vuokraan sisältyy sovitut kilometrit, kaasupullo, TV&DVD&Digiboxi, kahvinkeitin sekä sovitut lisävarusteet.  Auto luovutetaan ulkopuolelta pestynä ja sisätilat siisteinä.

  4. Vuokraan ei sisälly auton polttoaineet, eikä mahdollisten rengasrikkojen korjaus.  Vuokraan ei myöskään kuulu auton sisäsiivous.  Jos käytön jälkeen tarvitaan erillinen sisäsiivous, siivouksesta laskutetaan 60€.

  5. Autolla on täysvastuuvakuutus 1800€ / 500€:n omavastuulla.

  6. Auton ajamiseen riittää B kortti.  Autoa luovutettaessa sopimukseen merkitään kuljettaja(t).  Autoa ei saa luovuttaa muille, kuin sopimuksessa mainituille henkilöille.  Kuljettajan pitää olla vähintään 21 vuotta täyttänyt.

  7. Autoa ei saa viedä Suomen rajojen ulkopuolelle, ellei sopimuksessa ole erikseen sovittu kohdemaata.

  8. Vuokraaja on velvollinen maksamaan kaikki pysäköintivirhemaksut, sekä ylinopeussakot.  Jos kameravalvonta, tai muu vastaava taho, sakottaa ylinopeudesta taannehtivasti, vuokraaja on velvollinen maksamaan virhemaksut myös jälkikäteen.

  9. Pyrimme siihen että erimielisyyksiä ei tulisi.  Jos erimielisyydet saatetaan tuomioistuimen ratkaistavaksi, tulee kanne nostaa vuokralle antajan kotipaikan käräjäoikeudessa.