Vuokraa matkailuvaunu tai -auto yrityskäyttöön Tampereelta

Tampereen seudulla toimiva Lomabil vuokraa laadukkaita matkailuvaunuja ja -autoja myös yrityskäyttöön. Matkailuauto sopii erinomaisesti erilaisiin messu- ja kiertuetapahtumiin sekä toimii tarpeen vaatiessa myös liikkuvana toimistona ja luo puitteet jopa asiakastapaamiselle. Matkailuvaunu sen sijaan on hyvä vaihtoehto pidempiaikaiseen väliaikaismajoitukseen. Lue lisää matkailuautojen mahdollisuuksista ja kysy tarjous!

Bürstner Viseo Kotimaan matkailu -messuilla, kevät 2014.

Sujuvaa matkantekoa

Matkailuautolla liikkuminen on joustavaa, ja mukaan mahtuu isokin määrä tavaraa. Sisätilat sen sijaan tarjoavat rauhallisen kokoustilan jopa hektisessä messuympäristössä, ja käännettävät ohjaamon penkit tuovat lisää tilaa istuinryhmään. Kaikissa autoissamme on markiisi, joka levitettynä antaa suojaa ja viihtyisyyttä niin ulkotapahtumissa kuin sisällä messuhalleissakin. Mukaan on mahdollista saada myös tyylikkäät puutarhakalusteet, jotka kulkeutuvat vaivattomasti auton tavaratilassa. Lomabilin autot ovat nykyaikaisia ja hyvin varusteltuja, joten matkanteko niiden kanssa on vaivatonta. Auton voi halutessaan myös teipata matkan ajaksi yrityksen ilmeen mukaiseksi!

Matkailuauto edustuskäytössä

Vuokraamme matkailuvaunuja ja -autoja yrityksille myös edustuskäyttöön. Tilava menopeli sopii hienosti esimerkiksi vaalikampanjointiin!

Ota yhteyttä